Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Review : Chocolate Bar Too Faced palette


Υπάρχει άραγε άτομο που δεν τρελαίνεται με τη σοκολάτα; Αμέ! Εγώ! Ακόμα και τους πιο δύσπιστους beauty addicts μπορεί να μεταπείσει αυτό το μικρό αριστούργημα! Chocolate Bar καλώς ήρθες στη συλλογή μου! Θα σου φερθώ με λατρεία!

                                       

Πρόκειται για μια λαχταριστή παλέττα σκιών σε μια πολυτελέστατη και γλυκιά συσκευασία σε σχήμα μπάρας σοκολάτας. Οι δε σκιές μοσχομυρίζουν σοκολάτα, γεγονός που θα μετατρέψει την ώρα που επιμελείστε το μακιγιάζ των ματιών σας σε σοκολατοθεραπεία!


Ως κάτοχος αρκετών σκιών, σίγουρα θεωρούσα υπερβολή ακόμα μία τέτοια επένδυση μέχρι να δω τις αποχρώσεις! Αν είστε άνθρωπος των φυσικών, γήινων,μπρονζέ, γλυκών και ρομαντικών σκουριασμένων αποχρώσεων, τότε πρέπει να την αποκτήσετε! Αναλυτικά, η Chocolate Bar φιλοξενεί τα ομορφότερα χρυσά, σοκολατί, berry και μπρονζέ χρώματα σε διάφορες υφές συνοδευόμενα  από 2 φανταστικά ματ μεταβατικά blending χρώματα και 2 μεγάλα highlighters! Επίσης, η παλέττα σας δίνει τη δυνατότητα πειραματισμού, με μια υποψία απο χακί και μπλε με γκλίτερ για τις μέρες που επιθυμείτε κάτι πιο έντονο!Αξιολάτρευτη, και επειδή  τα λόγια είναι περιττά θαυμάστε ομορφιά!


                                  


Και αφού θαυμάσατε, είστε έτοιμες για swatches? Νομίζω πως ναι! Για πάμε να δούμε!



Από αριστερά προς τα δεξία :
1.Glided Ganache: Σκούρο λαδί-κυπαρισσί με shimmer
2.White Chocolate : Ματ κρεμ-λευκό highlighter (Τέλειο για το τόξο του φρυδιού)
3. Milk Chocolate: Ματ μπεζ-καφέ camel χρώμα (Το πρώτο μεταβατικό χρώμα)
4. Black Forest Truffle : Berry που γκριζάρει με έντονο γκλίτερ
5.Triple Fudge : Ματ έντονο χακί-ψυχρό καφέ
6. Salted Caramel : Ματ σομόν που ροζοροδακινίζει (Δεύτερο ΤΕΛΕΙΟ μεταβατικό χρώμα)
7. Marzipan : Το απόλυτο σαμπανιζέ ροζ χρυσό (Ο λόγος που την αγόρασα)
8. Semi Sweet : Μεσαίας έντασης ματ καφέ
9. Strawberry Bon Bon : Ροζ ματ κουφετί

                      

10. Candied Violet : Ένα μπλε που μωβίζει με έντονο γκλίτερ
11. Amaretto : Καφέ σοκολατί χάλκινο με shimmer
12. Hazelnut : Καθαρό σοκολατί με shimmer
13. Creme Brule : Χρυσό μπρονζέ με shimmer
14. Haute Chocolate : Ψυχρό σοκολατί που γκριζάρει με shimmer
15. Cherry Cordial : Θερμό berry που κοκκινίζει
16. Champagne Trufle: Το απόλυτο ανοιχτό που ροζίζει ψυχρό highlighter ( Ιδανικό και για τα ζυγωματικά και για το τόξο του φρυδιού)

Η άποψη μου

Τι να πω για αυτήν την παλέττα? Τα χρώματα μιλάνε από μόνα τους. Οι ματ υφές βελούδινες και οι shimmery βουτυρένιες. Η ανάμειξη σαν όνειρο. Οι αποχρώσεις όλες εκτός απο 2 και 16 είναι της ίδιας ποσότητας ενώ οι 2 που ανέφερα είναι αυτές με το μεγαλύτερο μέγεθος. Οι σκιές γράφουν και με primer και χωρίς, αλλά με τη βάση της radiant που τις δοκίμασα κράτησαν πάνω μου 13 ώρες. Οι shimmery σκιές γράφουν απίστευτα με βρεγμένο πινέλο χωρίς να καταστρέφεται η επιφάνεια του χρώματος. Στη συσκευασία θα βρείτε επίσης ένα φυλλάδιο με προτεινόμενα looks, αν και ήδη όταν την δείτε θα σκεφτείτε 3-4 μακιγιάζ!
Ωστόσο, να ξέρετε οτι τρίβονται όπως όλες οι Too Faced σκιές. Επίσης τα ονόματα των χρωμάτων τα γράφει στο χάρτινο κουτί της συσκευασίας και σε μια διαφάνεια μέσα στην παλέττα και όχι επάνω στη μεταλλική συσκευασία.


Αν την προτείνω; 100% και ανεπιφύλακτα! Είναι ο,τι καλύτερο έχω να προτείνω από high end σκιές αυτή τη στιγμή και από ο,τι έχει τύχει να δοκιμάσω!

Η τιμή της 44 ευρώ (αρχική) όμως εγώ την βρήκα με έκπτωση στα 33 ευρώ από Sephora, τα οποία είναι και ο αποκλειστικός πάροχος προϊόντων Too Faced στην Ελλάδα! Προσοχή στις απομιμήσεις!

Προσωπικά δεν τη θεωρώ ακριβή παλέττα, γιατί 44 ευρώ για 16 χρώματα σημαίνει οτι στοιχίζει λιγότερο από 3 ευρώ η σκιά, απλά τις παίρνετε μαζεμένες και δεν έχουν τίποτε να ζηλέψουν απο τις σκιές της MAC (17,5 η μονή σκιά) ή ακόμα και από τις Inglot σκιές (6 ευρώ η μία).

Ελπίζω να σας βοήθησα! Περιμένω τα σχόλιά σας!Φιλιά

      

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα! Ωραίο post! Αν θέλεις πέρνα από το blog μου. Έχω ένα βραβείο για εσένα!
    http://allbeautyandmakeuprelated.blogspot.gr/2015/02/liebster-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή